Friss topikok

  • fingerbangs: ha az egesz vilagon -a valsag hatasara- csokken a fogyasztas, akkor meg tobb marketing koltessel a... (2009.02.20. 21:40) Marketing válság?
  • szarszemetszaralak: Szerintem nézd át mégegyszer ezt a prezentációt. Ilyesmiben helyesírási hibát hagyni a legcikibb. ... (2009.02.06. 08:16) SEO nem a keresőkben elért pozíció!
  • Longhand: Hetente fogalmazzák át ezeket a pontokat, a Google achilles-ína ez a dolog. :) Btw. technikailag ... (2009.02.03. 00:25) Linkbuilding - mennyiség vagy minőség?
  • Szűcs Attila: Erről nem is tudtam, kösz a tippet, telepítem is! (2009.01.29. 21:30) Írjatok megjegyzéseket az Analyticsben!
  • Monika F: Ahogy már megírtam Konrádnál a Seznam és Google konkurens cégek. Jól látod, a Seznam felhasználóin... (2008.03.08. 09:53) Bazi nagy cseh lagzi

FM blog - Fóthy Móni blogja

Túl sok időm írásra nem marad. Viszont ha tehetem, akkor írok. Szeretnék használható, konkrét tippeket adni azoknak, akik csak most kezdik. Ha kérdéseitek vannak, tanácstalanok vagyok, küldjétek el emailben, közzéteszem, és próbálok segíteni a megoldásban.

Szakértői minősítés

Google Individual Professional

Heti gondolat

"Nem lehet megoldani problémákat ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel csináltuk őket."

Albert Einstein

Ingyenes Seznam és Centrum szolgáltatások wapon

2008.03.08. 09:13 :: Monika F

Csehország piacvezető keresője mostantól mobiltelefonokról is elérhető. Terveik szerint 2008 végére a Seznam kb. 30 szolgáltatása többségét mobiltelefonokon is elérhetik a csehek.

Jelenleg a keresőn kívül további kilenc szolgáltatást kínálnak wapon. Az email hozzáférés, térképek, szótár, ingatlan szerver, cégadatbázis és árukereső szolgáltatásokat most a hírek és  sport követik, évközben terveik szerint bevezetik a szolgáltatások GPS lokalizációját, on-line jegyrendeléseket és a mobiltelefonos mikrofizetési lehetőséget.

A Seznam jelenleg tárgyalásokat folytat a mobilszolgáltatókkal az árakról. Csehorszában jelenleg a szolgáltatók alapból a letöltött adatmennyiség szerint számláznak. A Seznam azt szeretné elérni, hogy ezen a szolgáltatók változtassanak és vagy havidíjas legyen a wap, vagy reklámmal fizetett hozzáférés legyen.

A Seznam már sikeresen együttműködött a csehországi Vodafone-al az email hozzáférés szolgáltatása terén.
A konkurens Centrum portál tavaly ősszel egyezett meg a Telefónika O2 mobilszolgáltatóval.  A felhasználók ingyenesen használhatják a wapot a portál oldalait böngészve, cserébe a kihelyezett reklámért. A T-Mobile ügyfelei is ingyen használhatnak néhány Centrum szolgáltatást (Aktualne.cz, Libimseti.cz)

(forrás: CTK)

Magyarországon még nem tudok ingyenes WAP oldalakról, szolgáltatásokról. Ha tudtok ilyenekről, írjátok meg.

Szólj hozzá!

Címkék: csehország seznam cseh piac

A bejegyzés trackback címe:

https://fmblog.blog.hu/api/trackback/id/tr70370931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása